"Industria Muzicală" ~ Vloguleţ - Verde-n Faţă!

duminică, iunie 16

"Industria Muzicală"

Am stat și m-am gândit, de ce rapperi din ziua de azi îți oferă o imagine rebelă? Nu cred că sunt singurul care simte asta dar parcă orice melodie a unui rapper (American) are un strop de violență în care se vorbește despre droguri,sex și curve. Cum a murit 2Pac? Nu printr-o crimă mafiotă, asta ni s-a dat să credem dar desigur, adevărul este unul cu totul altul. Nu vă întrebați de ce unii artiști sunt mult mai populari decât alți? De ce unii artiști sunt ridicați în slăvi prin presă iar alți sunt batjocoriți? Bine a-ți venit în "Industria Muzicală".

Cum "distrugi" un artist? Foarte simplu, îl faci foarte popular, îi oferi bani și faimă iar apoi îl distrugi și îi înșcenezi diferinte evenimente. Prin toate astea a trecut 2Pac. Nu cred că vă dați seama, ce greutate apasă pe umerii acestor artiști iar într-un interviu DMX arată că prin vene îi curge sânge de rapper și în mod indirect, spune ce înseamnă "industria muzicală". Ce știm defapt despre moartea lui 2Pac? După ce a urmărit un meci de box a lui Mike Tyson disputat în Las Vegas pe data de 7 Septembrie 1996, 2Pac a fost împușcat dintr-o mașină albă. Imediat am reacționat, haideți totuși să fim serioși, era Las Vegas, chit că era în anul 1996. Las Vegas se află în mijlocul deșertului, exista o șansă de 0.1% ca ucigașul să scape și totuși a scăpat. 2Pac purta mereu o vestă anti-glonț, chiar el spunea asta, de ce în ziua aceea nu a purtat-o? 2Pac a fost înmormântat a doua zi. Acest lucru este ILEGAL să înmormântezi o persoană care a fost ucisă fără o examinare post-mortem. Imediat după moarte, a fost incinerat iar o parte a fost împrăștiată în Oceanul Pacific iar cealaltă parte a fost amestecată cu marijuana de către membrii The Outlawz. Îmi este foarte greu să cred că poliția din USA nu a putut găsi criminalul sau poate nu erau interesați? Nu știu dacă a-ți interpretat deja vorbele mele și poate deja știti la cine mă refer, este vorba de Illuminati. Majoritatea cred că moartea lui 2Pac ar fi fost aranjată de membrii acestei societăți. Artistul chiar a vorbit într-un interviu despre Illuminati. Inclusiv DMX a vorbit despre Illuminati într-un interviu foarte rar. Mă leg puțin de un moment important în viața lui DMX, momentul în care a intrat în "industria muzicală".
DMX vorbește despre "diavol" și despre industria muzicală. Ne spune că nu este o persoană, este un grup, diavolul lucrează prin acești oamenii iar odată ce intri, este greu să ieși. El se numără printre aceste persoane alături de Eminem. Dacă sunteți atenți, reporterul îl treabă "Cum de ai ajuns aici?" iar DMX răspunde "Eu cred că cei care se uită la acest videoclip, știu cum am ajuns eu aici!"
DMX s-a alăturat Biserici iar asta se observă în versuri și în melodiile noi. 2Pac știa că va muri, în melodia "Nigga's Done Change" spune asta. Povestea lui 2Pac seamănă cu cea a lui Michael Jackson, deasemenea omorât de Illuminati deoarece era împotriva lor.
Am vorbit de Eminem, și el tot un membru Illuminati dar la fel ca și DMX a decis să lupte împotriva lor. Melodia "Not Affraid" nu îți spune nimic?
"And to the fans, I'll never let you down again, I'm back
I promise to never go back on that promise, in fact
Let's be honest, that last "Relapse" CD, was "eh"
Perhaps I ran the max and since hit the ground
Relax, I ain't goin' back to that now
All I'm tryin' to say is get back, click clack, pow
'Cause I ain't playin' around, it's the game called circlin'
I don't know how, I'm way too rough to back down
But I think I'm still tryin' to figure this crap out
Thought I had it mapped out, but I guess I didn't
This fucking black cloud still follows me around
But it's time to exorcise these demons, these motherfuckers are doing jumping-jacks now
And I just can't keep living this way
So starting today, I'm breaking out of this cage
I'm standing up, I'ma face my demons
I'm manning up, I'ma hold my ground
I've had enough, now I'm so fed up
Tryin' to put my life back together right now"

Știu la ce te gândești...această societate are rădăcini adânci și în România? Da! Chiar foarte adânci ținând cont că avem și noi artiști care își vând sufeltul cum ar fi Delia sau Cabron. Ce primești în schimbul sufeltului tău? Păi în primul rând bani, tot ei îți voi asigura o viață de lux atâta timp cât transmiți mai departe învățăturile lor greșite. Sunt poze cu Inna în care pozează făcând semnul Illuminati, adică haideți să fim serioși nu poate fi coincidență, Jay-Z,Rihanna,Beyonce,Jessie J, Inna, Lady Gaga, ș.a.m.d. Videoclipurile acestor artiști au o poveste cu totul și cu totul alta. Mesajele subliminale sunt peste tot, am vorbit despre asta. Recent s-a descoperit în melodia "Niggas In Paris" un mesaj subliminal.
"We killed Hip-Hop" sau "We killed 2Pac".

Un lucru îl știu, această societate atrage oamenii importanți care să transmită învățături greșite, majoritatea legate de droguri, sex și violență. Mesajele subliminale nu sunt o coincidență sunt puse cu un anumit scop de anumite persoane. Sper că v-am atras atenția asupra lucrurilor ce ne înconjoară!




Voi ce părere aveți despre această "Industrie Muzicală" ?




2 comentarii:

  1. De cand asteptam un articol de genul acesta . Unele chestii le stiam despre aceasta societate care conduce intreaga industrie muzicala din umbra si nu numai . Faptul ca ai relatat unele intamplari importante ma face sa te admir si mai mult . Si povestea lui 2Pac este adevarata , el nu a fost omorat pur si simplu... cei din Illuminati au facut-o . La cat mai multe articole de genul acesta .


    Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  2. Mama .....Frate , nu mai ascult muzica ! pe bune !

    RăspundețiȘtergere