Concursurile De Pe FaceBook ~ Vloguleţ - Verde-n Faţă!

miercuri, iunie 12

Concursurile De Pe FaceBook

Este imposibil să nu fi participat la cel puțin un concurs de pe FaceBook, majoritatea constă în a da like/share la un articol sau postare care desigur, aduce trafic. Stau și mă gândesc, cât % dintre concursurile de pe FaceBook sunt reale și câte sunt false. Probabil am dreptate, probabil nu, dar consider că peste 90% din concursuri sunt false și sunt doar pentru a face trafic. Dar desigur, noi suntem naivi. Un alt lucru care îl detest este că mereu există o persoană care se simte specială față de ceilalți care participă.


Așa suntem noi românii, mereu dorim să avem un avantaj față de cealaltă persoană participantă. Dacă doriți neapărat să participați la concurs, vă recomand să participați la cele oficiale. 


Vânătorii de like-uri,share sau trafic sunt din ce în ce mai mulți iar aici este o întreagă afacere. Am participat întâmplător la o discuție unde se vorbea despre această afacere, o persoană vroia sa facă schimb de like-uri cu alta iar cel cu pagina mai populară ia dat sfaturi. Adică persoana cu pagina populară avea peste 200 de conturi false pe FaceBook iar pentru acele like-uri plăteai în jur de 10 Euro. O metodă mai ușoară sunt desigur aceste concursuri unde te "obligă" să dai like la o anumită pagină, share la concurs și un comentariu. Desigur, naivitatea noastră ne împinge la păcat neștiind că cele două persoane au o afacere la mijloc. Cel cu pagina populară îi oferă like-uri iar cealaltă plătește pentru ele. Desigur, câștigătorul este un cont fals.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu