Secretele Illuminati ~ Vloguleţ - Verde-n Faţă!

duminică, mai 19

Secretele Illuminati

Poate te numeri printre persoanele care au auzit întâmplător de "Illuminati" sau "Masonry".  Dacă stai să te gândești că SRI (Serviciul Român de Informații) deține secrete foarte importante din perioada de dinainte de '89 iar majoritatea sunt legate de Ceaușescu....încearcă să te gândești ce secrete poate avea Illuminati. Societatea a fost creată în 1776 și de atunci, până în ziua de azi, nu s-au aflat foarte multe. Puterea acestui group, este una superioară tuturor. Un exemplu poate fi alegerile parlamentare. Se aleg candidați iar poporul are de ales, noi votăm și la final cel cu procentajul mai mare câștigă...asta cel puțin credem noi. Se spune că Illuminati alege câștigătorul,ei controlează totul, media, industria muzicală și cinematografică, băncile, ș.a.m.d. Eu am urmărit documentarul despre 2Pac, majoritatea știm că el a fost omorât de mafie, asta până acum. Artiști renumiți ca 2Pac, Michael Jackson, Bob Marley făceau parte din grupul "Anti-New World Order", adică un group care dorea să "atace" Illuminati și să ne spune adevărul despre ei.  Ciudat sau nu, 2Pac are un album cu titlul "The Don Killuminati: The 7 Day Theory" iar în versuri se referă la două cuvinte "omor" și "Illuminati". Chiar și Michael Jackson, a făcut referire la Illuminati cu versurile "They Don't Care About Us".

Dacă ești atent și dai pauză la 1:06, în fața "ochiului" spune "You will never kill me". (Același lucru, se întâmplă și la 2:48).
2PAC a făcut referire în foarte multe melodii despre Illuminati și despre puterea lor. 
Bob Marley face de asemenea referință la Illuminati în melodia "Top Ranking" cu versurile: 
They don't want to see us unite: 
All they want us to do is keep on fussing and fighting.
They don't want to see us live together:
All they want us to do is keep on killing one another
Nu cred că Illuminati poate fi o propagandă, de ce? Deoarece, este peste tot. În jocuri video, în filme, în muzică, pe bacnote, în sala de judecătorie, ș.a.m.d.


Ciudat este că și în desenele animate, întâlnim referințe care duc la Illuminati. 
Nu putem spune dacă Illuminati este ceva real sau ficțiune deoarece aici se confruntă realitatea cu coincidența. Dacă combini cele 5 bulevarde din NewYork cu Casa Albă, obții semnul satanei.

Dacă ne uităm mai bine, același semn este și pe steagul unei țări care are credință uriașă în Dumnezeu și care anual, de Paște, au milioane de vizitatori. Lumea pare să fie diferită, se pare că noi nu știm așa de multe pe cât ar trebui iar anumite societăți țin totul sub secret. De aceea, acum aflăm de anumite fișiere pe care NASA le are în subordine de 30-40 de ani cum ar fi cazul Roswell. Concluzie, Illuminati cunoaște tot, chiar și distrugerea celor două turnuri World Trade Center, a fost "prevestită" din anul 1995 prin "ILLUMINATI CARD GAME". În versurile de rap/hip-hop, se face referință la Illuminati, în jocuri apar logo-uri și șcene reprezentative, corporații și țări cu sigle bizare, monede și bacnote cu sigla Illuminati, secrete despre religie și economie....illuminati....ficțiune sau realitate?

5 comentarii:

  1. Un alt articol interesant :) s-au descoperit mesage "interioare" in melodiile lui Jay Z.

    https://www.youtube.com/watch?v=BsTjrVCkN80

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu unu chiar cred in Illuminati :) prea multe coincidente

    RăspundețiȘtergere
  3. Avem și noi fracomasoni cum ar fi Florian Pittiș!

    http://ro.wikipedia.org/wiki/Florian_Pittiș

    RăspundețiȘtergere
  4. Doar nu credeti ca se lanseaza cineva in industria muzicala fara acordul acestor ,,intunecati,, si desigur intrarea acestora in respectivele loje....la noi in tara chiar daca multi nu stiu sau nu cred ,pe langa raposatul pletos Florian Pitis,mai avem pe Andra,Delia care se afiseaza in unele concerte de ale sale precum Lady gaga.....gasca proasta.....Inna...si altii precum si multi actori romani,parlamentari,oameni de afaceri..etcsunt impanziti peste tot iar impreuna tes panza diabolica a francmasoneriei mondiale iar impreuna formeaza o elita a raului pe acest pamant iar pe noi oamenii obisnuiti vor sa ne aduca la statutul de vite proaste si ignorante...este stringent necesar sa ne trezim cu totii la realitate pana nu este prea tarziu ..

    RăspundețiȘtergere