Despre Pușcărie,Becali și Huidu. ~ Vloguleţ - Verde-n Faţă!

miercuri, mai 29

Despre Pușcărie,Becali și Huidu.

Mai mereu se face comparație între cei doi și nu văd de ce. Unele persoane spun că Becali, cel care a ajutat mii de persoane și care a făcut numai bine, este la pușcărie pentru că a falsificat "niște" acte iar Huidu, cel care a omorât 3 persoane este liber. În primul rând, pușcărie nu este opțională, odată ce încalci legea, nu ar conta influența avocațiilor sau cât de mult plătești tu judecătorul ca să fie în favoarea ta, ai încălcat legea faci pușcărie, desigur, anii de pușcărie cresc/scad de la caz la caz. În al doilea rând, pușcăria ar trebuie să fie DOAR cu executare, ai greșit, plătești. Adevărat, este totuși incredibil, o persoană omoară 3 suflete și este liber iar un caz banal este ridicat în slăvi...doar în România se poate întâmpla așa ceva. Pușcăria este pentru cei care încalcă legea, nu este opțională!

iată o declarație a așa zisului jurnalist Șerban Huidu:

"Am asistat zilele acestea la o adevarata revolutie pe net, totul legat de subiectul populist al zilei- Jiji face puscarie si nesimtitul asta de Huidu nu! La o prima vedere suna bine si corect! Mai putin daca te informezi si vezi care e Codul penal si dosarele inculpatilor!"

Am impresia că aici dorește ca poporul să compare dosarele între el și Becali și să observăm noi care este mai grav...păi ce pot spune e că...mai grav decât o crimă ce poate fi?

O singură întrebare aș avea și eu...

De ce Ștefan Huidu nu face pușcărie pentru crimă?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu