Ajutati-l pe Rares ~ Vloguleţ - Verde-n Faţă!

sâmbătă, martie 8

Ajutati-l pe Rares

Compasiunea este o trăsătură de caracter pe care toți oamenii o avem , chiar și cei care se consideră de ne atins. Cel mai bun exemplu de compasiunea și iubire necondiționată este Dumnezeu. Cel care ne-a creat și pus pe această planetă cu scopul de a trăi împreună ajutându-ne. Fiecare este liber să aleagă ce face în viață , fie că dorește să își ajute aproapele sau nu , este decizia lui. Cu toții la un moment dat am avut nevoie de ajutor, iar când acesta a venit din partea unor persoane care nu ne așteptam, bucuria a fost dublă. Cel mai frumos lucru pe care noi fințele umane îl putem face este acela de a oferi din puținul lor fără a aștepta ceva în schimb . Acest principiu se poate identifica cu acele campanii umanitare , pe care le înteprind semeni de-ai noștrii.
Așa am dat peste cazul lui Rareși-Matei care are 4 ani și 7 luni. Un îngerași care deși are o vârstă așa fragedă este un adevărat campion deoarece luptă cu o boală foarte agresivă, tumoare abdominală . A suferit 2 intervenții chirurgicale care au survenit în decursul a două luni, iar din data de 24.02.2014 a început să facă chimioterapie, un proces foarte dur pentru corpul lui fragil. Să vezi un om care se luptă cu această boală este greu de imaginat, iar dacă mai este si un mugurași în vârstă de 4 ani, cu mult mai greu . Cu toții suntem părinți sau vom fi cândva ,și este un coșmar să vezi că bebelușul care îl așteptai cu atâta bucurie și planuri , zace pe un pat plin de lacrimi , iar tu nu poți face nimic .Aștepți ca alții să îți d-ea o mână de ajutor ,iar singura răsplată pe care o poți oferii înapoi sunt doi ochișori căprui cărora le-ai redat sclipirea și energia de a alerga prin jocurile copilăriei .
Suntem români suntem creștini, hai să reînviem sclipirea din ochii lui Rareși. Orice donație, fie ea cât de mică înseamnă uriaș pentru el , dar și pentru vistieria voastră din cer .


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu