Recomand Carti Litera.ro - Sanatate și Gastronomie ~ Vloguleţ - Verde-n Faţă!

vineri, februarie 21

M-am gandit ca de data asta sa abordam un subiect mai interesant zic eu, anume santatea. Cati dintre noi mai gatim natural si sanatos? Probabil foarte putini. Cati dintre noi mai facem miscare? Probabil foarte putini. De aceea, impreuna cu editura Litera am lansat o companie pentru sanatate. Va voi recomanda cateva carti de retete culinare,dar si una mai speciala. In primul rand, haideti sa incepem cu cele culinare.


Gentuta aceasta contine 8 volume de retete culinare. Mai precis, de la carne, fructe de mare si vanat, pana la bauturi, salate si cocktailuri. Volumele sunt pline de retete, tehnici si trucuri pentru gatit. Editura Litera va ofera aceasta gentuta la un pret special. Eu unul consider ca sunt indispensabile pentru orice tip de bucatar, fie ca esti incepator sau avansat. Cele 8 volume contin in total peste 100 de lectii de gatit, peste 70 de retete ilustrate pas cu pas si peste 600 de fotografii. De asemenea, volumele MasterChef te vor invata cum sa manevrezi ustensilele ca un profesionist. Surprinde-ti familia cu noile tale cunostinte in materie de gastronomie.

Preț98,99 RON (Preț vechi: 159,00 RON / economisesti 60 RON) 
Cumpara: Click aici



Daca pana acum ai fost in criza de retete, iti recomand aceasta carte. Acest ghid international de gastronomie te va invata pas cu pas cum sa gatesti ca un profesionist si cum sa abodezi un fel de mancare econom, gustos si cu un aspect premium. Cartea pur si simplu te invata sa devii bucatar. Retete de la carne, fruncte de mare, paine, salate, dulciuri, retete de carnati, cocktailuri, bauturi alcoolice sau energizante pana la paste fainoase, orez, fasole, branzeturi. Acest ghid international de gastronomie poate fi al tau la un pret special oferit de editura Litera.
Preț: 119,00 RON
Cumpara: Click aici




Cu siguranta la-ti vazut pe acest bucatar la Paprika TV si probabil deja stiti ca gateste impecabil. Toate tehnicile lui, retetele, ideile si gandurile, le-a indexat in aceasta carte. Gordon va va invata cum sa gatiti sanatos si econom. Haideti sa va spun cateva retete care le puteti gasi in carte: chiftele de peste cu sos de ansoa, briose integrale cu afine, friptura de miel cu boia si portocale. Suna bine asa-i? Cartea va este pusa la dispozitie de catre editura Litera un pret de criza.

Preț: 59,90 RON
Cumpara: Click Aici




Editura Litera a scos recent pe piata un alt “bestseller” care a facut inconjurul lumii. Toate retele sunt pur si simplu delicioase, iar Nigella Lawson a avut grija sa ne arate pas cu pas, cum sa cream o masa de vis si cum sa gatim ca un bucatar chef. Cand am deschis cartea la intamplarea, am dat de Halloumi cu ardei iute, nu stiu cati dintre voi stiti ce este si probabil deja va ganditi ca este o retete grea si foarte scumpa. Din contra, mama mea a facut ieri Halloumi si sunt pur si simplu delicioase. Cartea va este oferita de Editura Litera la un pret special. Beneficiaza si tu de reducerile Litera.ro.
 Preț: 63,92 RON
Cumpara: Click Aici




Cati dintre noi am dori sa slabim sau sa ne “conturam” putin formele? Toti, asa-i? Sincer, poti folosi cate metode vrei, daca nu faci miscare, nu slabesti. Insa si aceasta miscare trebuie facuta corecta si dupa anumite conditii. Tracy Anderson s-a gandit la acest aspect si a lansat o carte care vine impreuna cu un DVD, unde vei invata cum sa faci miscare si cat timp. Un program de 30 zile care garanteaza ca vei slabi si in acelasi timp, iti vei contura formele si vei incorda muschii destul de bine. Editura Litera va ofera aceasta carte care vine impreuna cu DVD, la un pret foarte mic. Obtine corpul perfect in doar o luna. 

Preț: 24,95 RON
Cumpara: Click Aici

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu