Recomand Cărți - Editura Litera.ro ~ Vloguleţ - Verde-n Faţă!

luni, februarie 10

Recomand Cărți - Editura Litera.ro

Astăzi voi recomanda noi cărți foarte interesante și de pentru recomandarea aceasta, m-am decis să ne jucăm umpic. Ce ziceți? Nu ați observat că lumea din ziua de azi...a uitat să se joace, să fie fericită și să zâmbească? Cum alungăm plictiseala? Păi am să vă recomand o carte foarte specială. O carte plină cu jocuri distractive și educaționale pentru weekend-uri, evenimente, în aer liber, sărbători, ș.a.m.d. "Marea carte a jocurilor" scrisă de LEIGH ANDERSON poate fi comandată la un preț de criză, mai precis, 50 lei. Litera.ro vă oferă 10% reducere pentru această carte specială așa că nu mai sta pe gânduri. Haideți să învățăm să ne jucăm, niciodată nu e prea târziu. După cum am spus, este o carte specială. Cartea combină jocurile educaționale cu distracția, îți antrenează mintea și îți va îmbunătăți gândirea. 


Preț: 74.90 lei - 50 lei (10% reducere)
Cumpără: Marea carte a jocurilor - LEIGH ANDERSON 

Editura litera ne mai prezintă încă o carte la fel de specială care se bazează pe un domeniu foarte popular în ziua de azi. "Marea carte a jocurilor minții" se bazează pe jocuri psihologice și chiar magie. Îți vei impresiona prietenii cu trucuri din diferite domenii cum ar fi: matematică, artă, știință, ș.a.m..d Recomand această carte pentru orice tânăr care dorește să intre în lumea magiei, a psihologiei și al mentalismului. De asemenea, "Marea carte a jocurilor minții" conține și jocuri distractive cum ar fi mima (mima prin telefon). Editura Litera vă oferă această carte la un preț special de 84 lei (99 lei preț inițial - 10% reducere). IVAN MOSCOVICH a indexat 1.000 de jocuri în această carte specială, deci vei avea material destul astfel încât să devi un "gamer guru" .










Preț: 99.90 lei - 84 lei (10% reducere)
Cumpără: "Marea carte a jocurilor minții" - IVAN MOSCOVICH

Te-ai gândit vreodată că ești bun la muzică sau poate ești bun pe partea de artă? Vrei să aflii ce job ți se potrivește? Vrei să știi totul despre tine? Crede-mă, încă nu ți-ai cunoscut potențialul. "Marea carte a testelor de personalitate" îți deschide o lume nouă, îți lărgește orizontul și îți dezvoltă o gândire matură și rațională. Află cât de ambițios ești, cât de timid ești, ce fire ai și ce caracter ai, într-un mod distractiv și educativ. Testele psihologice sunt special dezvoltate astfel încât să-ți ofere răspuns la orice întrebare și să îți maximizezi potențialul. 
Editura Litera vă oferă această carte la un preț special. Puteți achiziționa "Marea carte a testelor de personalitate" la doar 20 lei. 
Gândirea nu are limite, modeleaz-o astfel încât să îți dezvolți cunoștințe în diferite domenii, astfel încât, viața ta, să fie mai ușoară. 

Preț: 29.90 lei - 20 lei
Cumpără: "Marea carte a testelor de personalitate" - SALVATORE V. DIDATO

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu