Alege Consultanta si Optimizare SEO de la Expertii Dexter SEO ~ Vloguleţ - Verde-n Faţă!

luni, mai 11

Fiecare companie care se respectă doreşte să atace toate fronturile pentru a creşte procentul veniturilor. În cazul în care doreşti să-ţi promovezi afacerea pe internet şi să obţii profit, ai nevoie de o echipă care să-ţi optimizeze site-ul şi brandul din toate punctele de vedere. Serviciile de optimizare SEO pot fi costisitoare, însă recent am interacţionat cu o echipă care demonstrează că există şi excepţii de la regulă. Dexter SEO este o firmă full-service care-ţi oferă servicii de web design, optimizare SEO, social media şi nu numai. Dexter SEO garantează clasificarea site-ului tău printre primele pagini, astfel încât traficul unic va creşte, iar afacerea ta deja interacţionează cu cumpărători sau potenţiali cumpărători. Este foarte important ca recomandările care duc spre site-ul dumneavoastră să fie naturale şi curate, iar de acest lucru se va ocupa echipa Dexter SEO. 

O optimizare SEO de calitate se realizează într-o anumită perioadă de timp, în funcţie de cerinţele dumneavoastră. Având rezultate în primele pagini, rezultă şi o muncă mult mai amplă, care necesită timp, deoarece Google nu permite avansarea unei pagini peste noapte în primele pagini, mai ales dacă pe nişa aleasă de tine sau pe cuvântul cheie pe care doreşti să fii, competiţia este foarte mare. Dexter nu se ocupă doar de optimizare SEO, ci şi de social media, web design sau branding. Este foarte important să ştii şi cum să-ţi promovezi afacerea pe reţele de socializare, ele având un impact foarte mare în traficul de vizitatori unici. De aceea, foarte multe site-uri insistă pe acest tip de promovare prin social media, deoarece este rapid şi oferă rezultate foarte bune. Dexter SEO oferă şi servicii de web design şi de creare site. În cazul în care doreşti să dezvolţi un site, echipa se va ocupa de crearea lui şi de design.

Nu de mult Google a anunţat că design-ul are o importanţă aparte, iar optimizarea trebuie să fie făcută pentru toate dispozitivele. Foarte mult trafic provine din dispozitive hand held, cum ar fi telefonu sau tableta, de aceea, Google acordă o poziţie în rank mult mai bună pentru site-urile care au o astfel de optimizare. Dexter SEO se va ocupa şi de acest aspect, oferind o optimizare atât pentru calculator sau laptop, dar şi pentru smartphone sau tablete. Toate aceste rezultate se bazează pe un algoritm realizat de Google, care clasifică site-urile după recomandările lor. Mai precis, contează câte site-uri te-au recomandat, iar algoritmul analizează aceste aspecte şi îţi oferă un anumit punctaj, în funcţie de calitatea linkurilor şi de calitatea site-urilor. Acest punctaj se numeşte PageRank, iar odată cu neactualizarea lui din 2013, au apărut şi alte instrumente de tip site matric, cum ar fi MozRank, Page Authority sau Domain Authority.

Desigur, momentan, cele trei instrumente nu au o relevanţă foarte mare, însă sunt de luat în calcul. De aceea, este foarte important să alegem o echipă de experţi SEO care să cunoască toate aceste aspecte. Acest domeniu de activitate fiind unul foarte dificil, deoarece algoritmul se poate schimba de la o zi la alta. În cazul în care doriţi să aflaţi mai multe informaţii, vă invit să intraţi pe DexterSEO.ro şi să folosiţi secţiunea de mesaje pentru a interacţiona cu echipa sau puteţi să postaţi un comentariu în secţiunea de mai jos şi voi încerca/vom încerca să răspundem cât se poate de repede. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu