SmartBalance.ro aduce noua moda in Romania - Hoverboard ~ Vloguleţ - Verde-n Faţă!

joi, ianuarie 7

Smartbalance.ro hoverboard smartbalance
SmartBalance.ro se numără printre primii comercianți care au adus trandul segway, mini segway și hoverboard în România. Plăcile sunt foarte rezistente, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber. Roțile sunt încărcate și susținute de un grilaj de fier. Trendul a explodat după ce vedete celebre precum Mike Tyson sau Justin Bieber au promovat aceste produse. 

Plăcile hoverboard Smartbalance sunt tare interesante, iar prețurile sunt acceptabile în raportul calitate-preț. Plăcile mini segway încep de la 2.100 lei și ajung la 2.700 lei. Cea mai scumpă placă din categoria lor de produse măsoară 25 cm și suportă peste 120 kg în greutate, iar autonomia depășește 30 km. Culmea, nu? Să mergi pe un hoverboard 30 de km. O autonomie uriașă, iar ca să îl încarci nu durează mai mult de 3-4 ore. Dacă dorești să testezi plăcile îi poț vizita în AFI Palace Cotroceni sau în Orășelul Copiilor din București. Dacă ai deja o placă de la ei o poți încărca în punctele lor de lucru gratuit. 

Cu siguranță placa hoverboard SmartBalance este pe lista mea de dorințe. :D Momentan au un concurs în desfășurare pe pagina lor de FaceBook, dacă doriți să participați și să câștigați un hoverboard, intrați pe pagina SmartBalance


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu