Cum renuntam la fumat? Tigara electronica ~ Vloguleţ - Verde-n Faţă!

luni, ianuarie 25

tigara electronica, mod tigara electronica, tigara electronica bucuresti

Fumatul a ajuns o problema mondiala. Un procentaj foarte mare din populatia globala fumeaza, iar din pacate peste 70% dintre ei sunt dependenti. Media globala este de 2 pachete la zi, iar din pacat decesele prin cancer pulmonar sunt datorate 90% fumatului. Tigari electronice gasesti la tot pasul, insa pe noi ne intereseaza cele de calitate, iar astazi am sa va recomand un magazin online specializat in tigari electronice si consumabile. 

Site-ul se numeste etigara-electronica.ro, iar in acest moment, magazinul ofera reduceri de peste 70% la produsele sale. Personal, am achizitionat setul Smok Zmax v2 Mod V.V si W.V. de pe etigara-electronica.ro. Fumatul traditional este foarte toxic fata de tigara electronica, aceasta avand un lichid baza pe nicotina. In acest mod tigara electronica va reduce riscul de cancer pulmonar. Produsul este folosit și acum de mine. Setul Smok Zmax V2 Mod V.V și W.V  l-am achiziționat acum 2 ani, iar până acum nu am avut nici un fel de problemă. Setul îl puteți achiziționa de pe etigara-electronica.ro la prețul de 296 lei (preț redus cu 15%). 

Îi puteți găsi și în București la reprezentață. Tigara electronica Bucuresti, iar cu timpul doresc să se extindă pe cât posibil în offline. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu