Nu ignorati mobilierul din cabinetul medical ~ Vloguleţ - Verde-n Faţă!

luni, iulie 9



Nu ignorati mobilierul din cabinetul medical


Cand intri intr-un cabinet medical sau o clinica medicala, primul lucru pe care trebuie sa il vezi, este curatenia absoluta. Daca totul este curat, mirosul este unul placut. Astfel, ca pacient, vei sti ca totul este in regula si ca esti in siguranta.
Pe de alta parte, cei care detin astfel de locatii, ar trebui sa stie ca, afara de instrumentarul care trebui dezinfectat si multe alte elemente carora trebuie sa li se asigure o igiena completa, nici moblilerul nu trebuie ignorat sau locurile care sunt frecvent in contact cu pacientii cum ar fi manerele de usi, balustradele, scaunele, paturile speciale si mesele de consultatii. Si acestea trebuie curatate si, unele din ele, chiar dezinfectate in profunzime.
Nu se mai folosesc, sau, cel putin nu mai este recomandata dezinfectarea suprafetelor cu clor. Toata lumea stie acel miros specific de ”spital”. De ce nu este recomandat? Pentru ca pot sa apara anumite reactii alergice, in special la copiii sau persoanele mai sensibile. Complicatiile care pot sa apara sunt: rinita alergica, dermatita de contact, bronsita. Pentru cei cu afectiuni respiratorii, cum ar fi astmul bronsic sau cu probleme cardiace, clorul poate fi extrem de daunator. De aceea, trebuie sa alegeti, pentru dezinfectarea suprafetelor, produse care nu contin clor. Astfel, trebuie cumparate produse cat se poate de inodore, dar cu actiune bactiricida, fungicida si virucida extrem de mare. In plus, acestea trebuie achizitionate de la un furnizor autorizat pentru ca, in toate locatile unde dezinfectarea si sterilizarea este obligatorie, legislatia este foarte clara in privinta substantelor folosite.      Unul din cei mai apreciati furnizori este magazinul online Esteto. Aici puteti gasi orice tip de dezinfectant suprafete dar si orice tip de dezinfectant medical pentru instrumentar, maini etc. Se pot lauda cu produse conofrme cu cerintele si la preturi foarte bune. In plus, beneficiati de mai mult timp pentru alte activitati daca faceti comanda pe internet decat daca ati fi nevoiti sa va deplasati la un astfel de furnizor pentru a va procura produsele. Tipurile de dezinfectanti pentru suprafete, pe care le puteti gasi la Esteto, sunt:
1. Servetelele umede cu dezinfectant. A nu se confunda cu acele servetele pe care le gasim in marketuri. Spre deosebire de acestea, cele dezinfectante folosite in cabinetele medicale au un spectru larg de actiune microbiologica si sunt bactericide, fungicide si virucide.
2. Dezinfectanti de suprafete cu actiune rapida cu pulverizator. Au actiune bactericida, fungicida, levrucida si tuberculicida. Pe langa faptul sunt folosite pentru dezinfectia tuturor suprafetelor, elimina si mirosurile neplacute.
3. Dezinfectanti in forma concentrata. Acestia sunt cu spectru larg de actiune. Pot fi folositi pentru igienizare, dezinfectie, curatenie dar si sterilizare. Sunt compatibili cu suprafete precum pardoseli, gresie, faianta, sticla, portelan, inox si alte metale.
Indiferent de tipul ales de dezinfectanti, protectia este garantata precum si dezinfectia. Totul tine de respectarea instructiunilor si folosirea acestora exact pe suprafetele pe care sunt recomandati. Esteto este magazinul unde veti gasi cele mai bune produse din aceasta categorie precum si altele destinate utilizarii intr-un cabinet medical precum: instrumentar medical, manusi de unica folosinta, halate, bonete, papuci medicinali si multe altele.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu